Top Idiomas taalcursus Pools voor beginners en gevorderden

Met de cursus Pools voor beginners en gevorderden evolueer je op een leuke manier van absolute beginner tot iemand die een behoorlijk gesprek kan voeren in het Pools. Wil je van de Poolse gastvrijheid proeven, spreek dan de mensen aan in hun eigen taal. De ingebouwde woordentrainer bereidt je voor en leidt je naar een hele reeks nuttige zinnen, die we onderverdeeld hebben in weloverwogen thema’s met toenemende moeilijkheidsgraad. Je kan je eigen uitspraak registreren. De spraakherkenning analyseert en beoordeelt het resultaat. Als je allebei de cursussen doorneemt, beheers je de Poolse grammatica in zijn totaliteit. Dankzij de afwisselende oefeningen ga je de taal al heel snel aanvoelen. Veel plezier met deze cursus!

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 26

Prijs vanaf:

€ 89.99

Meer informatie

Cursus voor beginners en gevorderden
Met deze cursus leer je de taal van a tot z aan. Als je de volledige cursus doorgenomen hebt, zal je een vlot gesprek kunnen voeren in het Pools.

Spraakherkenning
De computer analyseert en beoordeelt je uitspraak nauwkeurig. Je kan je eigen uitspraak registreren, zodat je jezelf kan horen en vergelijken met de uitspraak van de Polen die aan de cursus meegewerkt hebben.

Interactieve woordentrainer
Woorden kan je ook afzonderlijk inoefenen met onze woordentrainer, die je uitspraak evalueert.

Praktische cursus
De cursus is gericht op de praktijk. Het doel is om heel snel gesprekken te kunnen voeren in het Pools. Je zal op een leuke en ontspannen manier zowel leren spreken als begrijpen.

Met een uitgebreid aantal oefeningen
Dankzij de oefeningen gericht op luister-, schrijf-, spreekvaardigheid en grammaticakennis maak je heel snel vorderingen. De vele vertaaloefeningen zorgen er bovendien voor dat je heel snel echte gesprekken zal kunnen voeren.

Grammatica
Elke les biedt een overzichtelijk en volledig overzicht van de grammatica die in de les aan bod gekomen is. Bij sommige zinnen kan je zelfs gedetailleerde opmerkingen bekijken die gebaseerd zijn op de meest gestelde vragen.

Verschillende gebruikers
Het programma houdt de instellingen bij van elke gebruiker. Als je met het hele gezin aan de cursus deelneemt, worden sommige instellingen bewaard voor elke gebruiker afzonderlijk.

Rapport
Dit unieke programma houdt een rapport bij met een overzicht van je prestaties voor de verschillende vaardigheden. Je wordt bovendien alleen beoordeeld op de oefeningen die je al gemaakt hebt. Je krijgt dus een realistisch resultaat van je vorderingen.

Automatische updates!
Het bijzondere aan deze software is dat je op elk moment de laatste versie van de cursus kan gebruiken. De software detecteert niet alleen nieuwe versies van het programma, maar ook nieuwe versies van de inhoud van de taalcursus. Je werkt dus altijd met de laatste nieuwe versie.

Systeemvereisten
Pentium
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
100 MB vrije ruimte op de harde schijf
Geluidskaart
Microfoon aanbevolen

Meer informatie nodig?
Wat kan ik allemaal met deze pakketten?
Bekijk enkele schermvoorbeeldjes!
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb