Taalcursus Italiaans

Top Idiomas taalcursus Italiaans voor beginners

Italiaans leren doe je met plezier met deze cursus Italiaans voor beginners op PC DVD-rom. Zoals de naam al zegt is deze cursus geschikt voor absolute beginners en mensen met een kleine basiskennis. Na het afwerken van deze cursus kan je je al goed behelpen in het Italiaans.
ISBN: 9789059150287

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Italiaans voor gevorderden

Nog meer Italiaans leren met deze PC DVD-rom voor gevorderden? De cursus Italiaans voor gevorderden sluit volledig aan op de cursus voor beginners. Zowel op gebied van gespreksthema’s als wat de grammatica betreft. De grammatica wordt met dit deel volledig afgerond. Het is aanbevolen om eerst de cursus voor beginners te volgen.
ISBN: 9789059150294

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Italiaans voor beginners en gevorderden

Als je echt Italiaans wil leren spreken, dan is deze cursus voor beginners en gevorderden op PC DVD-rom zeker een aanrader. De gespreksonderwerpen zijn heel uitgebreid en de grammatica wordt volledig behandeld. Het is een cursus waarmee je begint als absolute beginner en je eindigt als iemand die een alledaags gesprek kan voeren in het Italiaans.
ISBN: 9789059150300

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 26

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 89.99
Bestel download
Prijs: € 109.99
Bestel dvd

Hedendaags Italiaans zonder omwegen: Handboek

Met dit handige en luchtige boek wordt Italiaans leren iets waar je elke dag weer naar uitkijkt. Elke dag een half uurtje leren maakt dat je al na 3 maanden een goed woordje Italiaans spreekt. De conversaties zijn grappig en toch goed in mekaar gestoken, zodat Italiaans snel geen geheimen meer heeft voor jou. De combinatie met de audio-cd's is aanbevolen.

Prijs: € 24.99
Bestel boek

Hedendaags Italiaans zonder omwegen: Combi Audio

Ben je op zoek naar een aangename methode om Italiaans te leren dan is de Combi Audio van Hedendaags Italiaans zonder omwegen een goede keuze. Dit pakket bevat het handboek Hedendaags Italiaans zonder omwegen in combinatie met de 2 audio-cd's. Meer heb je niet nodig voor een volwaardige en aangename studie van het Italiaans.

Prijs: € 39.99
Bestel boek

Hedendaags Italiaans zonder omwegen: Audiovisuele methode

Deze cursus bevat het handboek Hedendaags Italiaans zonder omwegen, de 2 audio-cd’s en de bijhorende DVD video. Wil je liever ontspannen in de zetel Italiaans leren met het handboek en de bijhorende audio-cd’s, dan zit je goed met de audiovisuele methode. Bovendien kan je de lessen bekijken op de DVD video.

Prijs: € 59.99
Bestel boek
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb