Taalcursus Frans

Top Idiomas taalcursus Frans voor beginners

Frans leren doe je met plezier met deze cursus Frans voor beginners op PC DVD-ROM. Zoals de naam al zegt is deze cursus geschikt voor absolute beginners en mensen met een kleine basiskennis. Na het afwerken van deze cursus kan je je al goed behelpen in het Frans.
ISBN: 9789059150218

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Frans voor gevorderden

Nog meer Frans leren met deze PC DVD-rom voor gevorderden? De cursus Frans voor gevorderden sluit volledig aan op de cursus voor beginners. Zowel op gebied van gespreksthema’s als wat de grammatica betreft. Met dit deel wordt de grammatica volledig afgerond. Wij raden aan om eerst de cursus voor beginners te volgen.
ISBN: 9789059150201

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Frans voor beginners en gevorderden

Als je echt Frans wil leren spreken, dan is deze cursus voor beginners en gevorderden op PC DVD-rom zeker een aanrader. De gespreksonderwerpen zijn heel uitgebreid en de grammatica wordt volledig behandeld. Het is een cursus waarmee je begint als absolute beginner en je eindigt als iemand die een alledaags gesprek kan voeren in het Frans.
ISBN: 9789059150003

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 26

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 89.99
Bestel download
Prijs: € 109.99
Bestel dvd

Top Idiomas Zakelijk Frans

Deze interactieve taalcursus op pc DVD-ROM is speciaal ontwikkeld om een antwoord te geven aan de specifieke taalbehoeftes binnen het bedrijfsleven. Diverse branches komen aan bod, zoals o.a. het bankwezen, het milieu, het transport, de reclamewereld, de autobranche, de verzekeringen, …. Een stevige basiskennis Frans is noodzakelijk om deze cursus aan te vatten.
ISBN: 9789059150454
Prijs: € 99.99
Bestel download
Prijs: € 119.99
Bestel dvd

Hedendaags Frans zonder omwegen: Handboek

Met dit handige en luchtige boek (360 blz) wordt Frans leren iets waar je elke dag weer naar uitkijkt. Elke dag een half uurtje leren maakt dat je al na 3 maanden een goed woordje Frans spreekt. De conversaties zijn grappig en toch goed in mekaar gestoken, zodat Frans snel geen geheimen meer heeft voor jou. De combinatie met de audio-cd's is aanbevolen.

Prijs: € 24.99
Bestel boek

Hedendaags Frans zonder omwegen: Combi Audio

Ben je op zoek naar een aangename methode om Frans te leren dan is de Combi Audio van Hedendaags Frans zonder omwegen een goede keuze. Dit pakket bevat het handboek Hedendaags Frans zonder omwegen in combinatie met de 2 audio-cd's. Meer heb je niet nodig voor een volwaardige en aangename studie van het Frans.

Prijs: € 39.99
Bestel boek

Hedendaags Frans zonder omwegen: Audiovisuele methode

Deze cursus bevat het handboek Hedendaags Frans zonder omwegen, de 2 audio-cd’s de bijhorende DVD video. Wil je liever ontspannen in de zetel Frans leren met het handboek en de bijhorende audio-cd’s, dan zit je goed met de audiovisuele methode. Bovendien kan je de lessen bekijken op de DVD video.

Prijs: € 59.99
Bestel boek
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb