Taalcursus Engels

Top Idiomas taalcursus Engels voor beginners

Engels leren doe je met plezier met deze cursus Engels voor beginners op PC DVD-rom. Zoals de naam al zegt is deze cursus geschikt voor absolute beginners en mensen met een kleine basiskennis. Na het afwerken van deze cursus kan je je al goed behelpen in het Engels.
ISBN: 9789059150225

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Engels voor gevorderden

Nog meer Engels leren met deze PC DVD-rom voor gevorderden? De cursus Engels voor gevorderden sluit volledig aan op de cursus voor beginners. Zowel op gebied van gespreksthema’s als wat de grammatica betreft. De grammatica wordt met dit deel volledig afgerond. Het is aanbevolen om eerst de cursus voor beginners te volgen.
ISBN: 9789059150232

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 49.99
Bestel download
Prijs: € 59.99
Bestel dvd

Top Idiomas taalcursus Engels voor beginners en gevorderden

Als je echt Engels wil leren spreken, dan is deze cursus voor beginners en gevorderden op PC DVD-rom zeker een aanrader. De gespreksonderwerpen zijn heel uitgebreid en de grammatica wordt volledig behandeld. Het is een cursus waarmee je begint als absolute beginner en je eindigt als iemand die een alledaags gesprek kan voeren in het Engels.
ISBN: 9789059150249

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 26
 

Ook beschikbaar als e-boek versie
Prijs: € 89.99
Bestel download
Prijs: € 109.99
Bestel dvd

Hedendaags Engels zonder omwegen: Handboek

Het handboek is handig voor mensen die de cd-rom methode al hebben en alsnog het handboek willen bijkopen om onderweg hun kennis op te frissen of om mee op reis te nemen. Vanzelfsprekend is dit hetzelfde boek dat bij de complete methode of de audiovisuele methode hoort.

Prijs: € 24.99
Bestel boek

Hedendaags Engels zonder omwegen: Combi Audio

Ben je op zoek naar een aangename methode om Engels te leren dan is de Combi Audio van Hedendaags Engels zonder omwegen een goede keuze. Dit pakket bevat het handboek Hedendaags Engels zonder omwegen in combinatie met de 2 audio-cd's. Meer heb je niet nodig voor een volwaardige en aangename studie van het Engels.

Prijs: € 39.99
Bestel boek

Hedendaags Engels zonder omwegen: Audiovisuele methode

Deze cursus bevat het handboek Hedendaags Engels zonder omwegen, de 2 audio-cd’s en de bijhorende DVD video. Wil je liever ontspannen in de zetel Engels leren met het handboek en de bijhorende audio-cd’s, dan zit je goed met de audiovisuele methode. Bovendien kan je de lessen bekijken op de DVD video.

Prijs: € 59.99
Bestel boek
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb