Partners

Bent u reeds partner? Meld hier aan om uw persoonlijke gegevens te bekijken.

Word Idiomas partner / affiliate en verdien geld vanuit uw luie zetel!

Al vertrouwd met affiliates of online partnership met websites? Dan hebt u waarschijnlijk niet veel uitleg meer nodig. Meld u zich hieronder aan!

Indien u nog geen ervaring hebt met deze vorm van online partner zijn, geen paniek! Het is heel eenvoudig! Meld u onderaan aan als Affiliate Partner van Idiomas en kies welke partner methode het beste bij u past.

- een eenvoudige tekstlink naar www.idiomas.be met een aanpasbare tekst
- een banner volgens het formaat wat het best past op uw website
- de afbeeldingen van de cursus: dit is een aanrader. Met het plaatsen van een afbeelding van een pakket met deeplink (een link die dadelijk naar de juiste pagina verwijst), hebt u meer kans tot succes. Een afbeelding van een cursus komt minder over als reclame en meer als aanbeveling. Het lijkt alsof de cursus verkocht wordt op uw website.

Indien er geen afbeelding is van het pakket dat u wenst te promoten, dan kan u zelf met een tekstlink en een afbeelding een link met uw partnercode maken. Als u daarvoor hulp nodig heeft, aarzel niet om het ons te vragen.

In elk van deze opties is uw partnercode verwerkt. U kan dan de bijhorende HTML code genereren en tussen de code van uw website plakken. Een verkoop via uw website levert u dus telkens geld op. 

U verdient standaard 25% op de nettoprijs per verkoop voor IDIOMAS taalcursussen.  De nettoprijs is de prijs die de klant betaalt, verminderd met de BTW en verminderd met €4 transactiekosten (transactiekosten bestaan uit bank of creditcard kosten en externe administratiekosten). Voor een pakket van bv. € 69,95 inclusief 21% BTW is het nettobedrag (€ 69,95/ 1,21) - €4 = € 53,91. Op dat bedrag krijgt u als partner 25%, wat een bedrag van € 13,45 betekent.

Voor Assimil producten is het percentage 10% op de nettoprijs. Dit komt voor de meeste producten van Assimil op € 6,67.

Professionele partners (software winkel, talenwinkel, webwinkel met taalproducten of software, sites van taalinstituten e.d.) kunnen steeds vragen naar onze professionele affiliate voorwaarden op maat. Afhankelijk van de manier van adverteren op de site en het soort site kan dit percentage een stuk hoger liggen dan de standaard 25%. Men hoeft dus helemaal niet altijd onze producten op stock te nemen om de bezoekers van de site van een ruim aanbod van taalcursussen te voorzien.


Zodra uw commissies de € 25 overschrijden, zal er een uitbetaling plaatsvinden. De uitbetalingen vinden plaats tussen de 1ste en de 10de van elke maand. Indien u nog geen € 25 verdiend hebt, dan wordt het bedrag meegenomen tot de volgende maand tot op het moment dat uw verdiensten hoger zijn dan € 25.

Wij behouden het recht om een partner te schorsen indien klikfraude of andere vervalsende activiteiten vermoed worden. 

Wilt u graag partner worden? Vul dan onderstaande gegevens in.


Graag volgende velden invullen zodat we de uitbetalingen kunnen regelen. Deze velden kan u later nog steeds opgeven, mocht u de correcte gegevens niet dadelijk bij de hand hebben.

Kies hier uw gebruikersnaam en paswoord om uw persoonlijk dashboard te raadplegen.

Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb