Top Idiomas taalcursus Duits voor gevorderden

De gevorderdencursus Duits sluit perfect aan bij de Top Idiomas taalcursus voor beginners. Ook de onderwerpen in het gevorderde deel zorgen voor een uitstekende houvast en basis. Vlot Duits spreken wordt met deze cursus kinderspel. In dit deel handelen we de Duitse grammatica volledig af. Je kan je eigen uitspraak registreren. De spraakherkenning analyseert en beoordeelt het resultaat. Als je naast je studie ook nog eens de afwisselende oefeningen maakt, wordt het Duits al snel een tweede natuur. Veel plezier met deze cursus!

Let op: geen verzendingskosten indien u voor de download kiest! U bespaart dus in totaal € 16

Ook beschikbaar als e-boek versie

Prijs vanaf:

€ 49.99

Meer informatie

Cursus voor gevorderden
Met de cursus voor gevorderden zul je binnenkort een vlot gesprek kunnen voeren in het Duits, op voorwaarde dat je de cursus voor beginners helemaal doorgenomen hebt of over een stevige basiskennis beschikt.

Spraakherkenning
De computer analyseert en beoordeelt je uitspraak nauwkeurig. Je kan je eigen uitspraak registreren, zodat je jezelf kan horen en vergelijken met de uitspraak van de Duitsers die aan de cursus meegewerkt hebben.

Interactieve woordentrainer
Woorden kan je ook afzonderlijk inoefenen met onze woordentrainer, die je uitspraak evalueert.

Praktische cursus
De cursus is gericht op de praktijk. Het doel is om heel snel gesprekken te kunnen voeren in het Duits. Je zal op een leuke en ontspannen manier zowel leren spreken als begrijpen.

Met een uitgebreid aantal oefeningen
Dankzij de oefeningen gericht op luister-, schrijf-, spreekvaardigheid en grammaticakennis maak je heel snel vorderingen. De vele vertaaloefeningen zorgen er bovendien voor dat je heel snel echte gesprekken zal kunnen voeren.

Grammatica
Elke les biedt een overzichtelijk en volledig overzicht van de grammatica die in de les aan bod gekomen is. Bij sommige zinnen kan je zelfs gedetailleerde opmerkingen bekijken die gebaseerd zijn op de meest gestelde vragen.

Verschillende gebruikers
Het programma houdt de instellingen bij van elke gebruiker. Als je met het hele gezin aan de cursus deelneemt, worden sommige instellingen bewaard voor elke gebruiker afzonderlijk.

Rapport
Dit unieke programma houdt een rapport bij met een overzicht van je prestaties voor de verschillende vaardigheden. Je wordt bovendien alleen beoordeeld op de oefeningen die je al gemaakt hebt. Je krijgt dus een realistisch resultaat van je vorderingen.

Automatische updates!
Het bijzondere aan deze software is dat je op elk moment de laatste versie van de cursus kan gebruiken. De software detecteert niet alleen nieuwe versies van het programma, maar ook nieuwe versies van de inhoud van de taalcursus. Je werkt dus altijd met de laatste nieuwe versie.

Systeemvereisten
Pentium
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
100 MB vrije ruimte op de harde schijf
Geluidskaart
Microfoon aanbevolen

Meer informatie nodig?
Wat kan ik allemaal met deze pakketten?
Bekijk enkele schermvoorbeeldjes!
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb