Témoignages

Op mijn leeftijd (73) is het niet meer evident om wie dan ook te gaan bewieroken.  Nooit gedaan.  Ik wil hierop toch even een uitzondering maken.  Ongeveer een jaar geleden kocht ik jullie online cursus SPAANS voor beginners.  Noem het ‘het oud zot’  Gekocht  zonder veel ambities moet ik zeggen. 

Op eigen tempo begon ik te beseffen dat mits enkele minuutjes per dag ik wel aardig vooruit kwam.  Zodanig zelfs dat ik er de smaak van te pakken kreeg en intussen, zoals je weet, de cursus voor gevorderden bestelde. 

Het plezante is dat die cursus eerlijk gezegd een beetje auto-instructief werkt zowel op het gebied van woordenschat als op het grammaticale gebied.  Ook schrijven via een speciaal  uitgerust toetsenbord (tekla) krijg je spelenderwijze onder de knie.  Spraaktechnologie zorgt dan weer voor de specifiek Spaanse uitspraak.

We weten allemaal dat ouderen niet de makkelijkste leerlingen zijn maar hier moet ik toch toegeven dat ik de stof makkelijker opneem dan gedacht en dat door z’n eenvoud.  Ook de opgelegde lesprogramma’s vallen weg door het feit dat je gewoon op eigen tempo studeert.  Stop je enkele dagen ?  So what. :-)

Nogmaals bedankt en ik hoop dat ik het tweede deel (gevorderden) even aangenaam ga vinden.

Alfons de Kok
Top Idiomas Spaans voor beginners

Het pakket is gisteren in de loop van de voormiddag afgeleverd door de postbode.

Heel hartelijk bedankt voor de perfecte service!

Ivan Snoeckx
El inglés americano sin esfuerzo

Heel erg bedankt voor uw snelle mail terug en uw hulp. Ik heb gekeken of ik het installatiebestand dat uw vermeld nog heb, maar die heb ik helaas niet meer.

Het zou echt super fijn zijn als u mij de nieuwe link zou kunnen sturen. Ik zal zorgen dat ik de link binnen 7 dagen activeer en hem meteen goed bewaar op een usb stick.  

Mijn vader heeft eind vorig jaar dit programma voor mij gekocht. Ik wil u graag bedanken voor deze goede service en de mogelijkheid! Zo kan ik toch aan de slag!

Claire Opsteyn
Top Idiomas Spaans voor beginners en gevorderden

Heel heel erg bedankt om mij zo snel en goed te helpen :)

Alles werkt perfect! Ik kan niet wachten om eraan te beginnen en binnenkort de gevorderde cursus te bestellen.

Ilse Vandeput
Top Idiomas Frans voor beginners
Copyright © 1995 - 2024. Idiomas.be - Development by Customweb